PRODAJA

Kontaktirajte nas da se dogovorimo oko distribucije naših proizvoda, obradujemo milione onih, kojima je naša hrana potrebna, jer smo ukusni, zdravi i prirodni neka Vaša apoteka i Vaša prodavnica zdrave hrane uvrste naše namaze u svoju ponudu.

Pozovite nas ili pišite

Naše proizvode možete naći u:

  • Prodavnicama zdrave hrane
  • Vero objektima
  • Merkator objektima
  • Univerexport objektima
  • IDEA
  • Pojedinim Roda objektima
  • Apotekama Primax

Online prodaja:

- www.begevege.rs

- www.biospajz.rs

- www.maslina.rs

Pašteta ali od povrća!

Na našem tržištu se nedavno pojavila serija posnih, ukusnih vegetarijanskih namaza na bazi povrća – novost koja će sigurno obradovati sve koji se zdravo hrane.

Ma koliko da su paštete od soje zdrave i ukusne, ne može se konzumirati soja svaki dan; preporuka makrobiotičara i nutricionista je da se soja ne koristi više od 2 do 3 puta nedeljno.

Sa namazima od povrća nema takvih problema – možemo da ih konzumiramo kad god nam se prohte.Biljni namazi Vieco na bazi povrća u celini su domaći proizvod, napravljen po vlastitoj recepturi od domaćih sirovina. Svi koji znaju da je preventiva najbolji način očuvanja zdravlja, vegeterijanci, makrobiotičari, ali i svi koji imaju problema zbog gojaznosti, dijabetesa, povišenog holesterola i triglecirida u krvi, svi koji povremeno poste iz zdravstvenih ili verskih razloga, imaju sada još jedan vredan domaći proizvod koji će im pomoći kod sastavljanja dnevnog jelovnika.

Biljni namazi Vieco raduju kupca svojom raznovrsnošću; tako da poklonici zdrave ishrane mogu da biraju između varijante sa brokolijem, kikirikijem, spanaćem, graškom, paradajzom, šargarepom, ljutkaste verzije sa feferonima, slankaste sa maslinama, ili pak varijante sa posebno zdravim šitake gljivama.

Zbog termičke sterilizacije i kvalitetnog pakovanja u amblaži od aluminijumske folije, za razliku od većine vegetarijanskih namaza dostupnih na tržištu, namazi Vieco mogu da se čuvaju na sobnoj temperaturi (čak do 25 stepeni), a rok trajanja im je 2 godine.

Kontrolu kvaliteta ovih namaza obavlja Centar za ispitivanje namirnica u Beogradu

INFO

ZDRAV VEGETARIJANSKI OBROK SADA JE OVDE 

POSNA HRANA BEZ ADITIVA

ZDRAVLJE KROZ POSNE ZALOGAJE NAŠIH BILJNIH NAMAZA I ZDRAVE VOĆNE KAŠE

POZOVITE NAS

DBD System

Kontakt: Mirjana Protic Ignjatic

Adresa: Narodnog fronta 14

26212 Kačarevo, Srbija

Telefon: + 381 69 476 11 65

E-mail: dbdsystem@gmail.com

STATISTIKA POSETA

0094390
Danas
Ove nedelje
Ovog meseca
UKUPNO:
198
584
3198
94390